

دکتر حداد عادل در دوازدهمین نشست نظام مسائل اولویت دار کشور:
برخی مسئولان بجای سیاست های کلی نظام ، بر اساس ذهن خودشان عمل میکنند
دکتر غلامعلی حداد عادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بعضی از مسئولان بدون نگاه به اسناد بالادستی و بر اساس ذهن خودشان عمل میکنند نه بر اساس سیاست های کلی نظام
به گزارش اداره کل روابط عمومی مجمع تشخیص مصحلحت نظام دوازدهمین نشست همایش نظام مسائل اولویت دار کشور با همکاری مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست های کلی نظام و سازمان بسیج دانشجویی با موضوع "سیاست های کلی نظام، از سیاست گذاری تا تقنین و اجرا" روز یکشنبه 26 بهمن برگزار شد.
در این نشست که دبیری آن را دکتر مهدی مقدسی مدیر حقوقی مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست های کلی نظام برعهده داشت، دکتر غلامعلی حداد عادل؛ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی سخنرانی کرد.
دکتر حداد عادل در جمع مسئولین، اساتید، مدیران اندیشکده های سیاستگذاری و جمعی از نخبگان و دانشجویان حاضر در نشست گفت:مهمترین نیاز ما برای اداره کشور مدیریت است اگر مدیریت نباشد و همه چیز باشد فایده ای ندارد. اگرمدیریت باشد، با توجه به وضع موجود و واقعیت ها می تواند بهترین نتیجه را بگیرد. بنابر این مسئله مدیریت را باید از مسائل محوری دانست.
وی افزود: بین سیاست های کلی ای که ما در مجمع تصویب می کنیم و کارهایی که وزارتخانه ها و نهاد ها انجام می دهند؛ یک گسلی وجود دارد.من هم در مجمع و هم در مجلس شورای اسلامی بودهام. وقتی در مجلس درباره موضوعی بحث میشود اینگونه نیست که سیاستهای کلی را پیش روی خود بگذارند و بر اساس آن کار کنند.
حدادعادل گفت: من لمس کردم هر قانون و مصوبه ی کلی، زمانی که می خواهد به عمل منتهی شود، انگار پلی که باید بین این مصوبه کلی و عمل زده بشود، وجود ندارد.ما تا وقتی که به شکاف بین کلیات و جزئیات، نظر و عمل و آرمان و واقعیت توجه نکنیم و اتصالی برقرار نکنیم، یک خلاء بزرگی در اداره کشور داریم.
وی تاکید کرد: بنده اگر اختیار داشتم، برای اینکه این گسل پر شود و اتصالی برقرار شود، از یک سطحی به بالا، مثلا از سطح مدیر کل به بالا، مسئولان کشور را ملزم می کردم که اگر در این سمت ها می خواهند بنشینند و کار کنند، باید یک دوره ی توجیهی در رابطه با سیاست های کلی مرتبط با حوزه کاری خودشان ببینند.
حداد عادل بیان کرد: در کشور براساس یک سلسله اصول یک همفکری و همزمانی بین مسئولان وجود ندارد، انگار که سیاست های کلی که تصویب شد ما دیگر وظیفه ای نداریم و بعضی از مدیران بدون نگاه به گذشته و اسناد بالادستی به کار خودشان ادامه میدهند و براساس آنچه در در ذهن خودشان دارند عمل میکنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: یکی از شرایط حکمرانی خوب ثبات مدیریت است، اگر قرار باشد پشت سر هم در یک دستگاهی مدیر عوض شود خیلی بد است؛ وزارت آموزش پروش ما طی این سالها ۱۷ وزیر داشته، مهمتر از ثبات مدیریت، ثبات کارهای درست است.
وی در پاسخ به سوالی در رابطه با نقش اندیشکدهها و پژوهشکدههای سیاست گذاری گفت: اندیشکده یعنی جایی که از آن الگو و طرح درمی آید، شما وقتی یک مطلب کلی را میگویید باید به فکر روشهای اجرایی آن هم باشید تا لطمه نخورد.
گفتنی است این پیش نشست ها به همایش ملی بینات خواهد انجامید.
- تاریخ درج خبر :
- چهارشنبه ٢٩ بهمن ١٣٩٩ - ٢٢:٣٨
- کد خبر :
- ١٤٥١